Veteményes cserkész lelkiségi találkozó

Dátum
6. október 2023, 12:00 - 8. október, 12:00
Termín prihlášok
Lokalita
Várhosszúrét

Kedves lelki munkacsoport tag, kedves cserkésztestvér!

 

Nagy szeretettel hívunk az őszi Veteményes találkozóra, melyet október 6-8. között Felvidéken, Várhosszúréten (Krásnohorská Dlhá Lúka) a Jozefina panzióban (Krásnohorská Dlhá Lúka 113) rendezünk meg. Itt találtok a helyszínhez egy google linket is.

 

Részvételi díj:

Előreláthatóan a hétvége részvételi díja 37€. Ezt kérlek, hozzátok készpénzben a hétvégére.

 

Érkezés:

Érkezéseteket már 15:00-tól fogjuk várni, de a hivatalos rész csak 19:00-kor fog kezdődni. Péntek estére vacsorát biztosítunk.

Vasárnap reggel végzünk a hivatalos programmal, amely után lehetőség van meglátogatni közeli látványosságot (közös megbeszélés alapján választanánk, hogy mit). A vasárnapi ebédet már mindenki maga oldja. 

 

Felszerelés:

Az alapvető öltözék mellett mindenképp készüljetek melegebb ruházattal is. Fogadalmat tett cserkészeknek a cserkésznyakkendő elengedhetetlen. A cserkészingetek se maradjon otthon, mert főként a zászlóceremóniákon, illetve a szentmisén biztos felvesszük. Időjárástól függően valószínűleg a szabadban is töltünk majd időt, így sportos és vízhatlan öltözékkel is készüljetek. Csajkára és evőeszközre, illetve hálózsákra és derékaljra nem lesz szükségetek.

 

Fontos:

Mivel lesznek bőven ülősebb, beszélgetős programok, így arra gondoltunk, hogy feldobjuk a napunkat pár cserkészjátékkal. Ezért kérünk, hozzatok magatokkal munkacsoportonként (lehetőség szerint lelki jellegű) egy kb. 10-15 perces cserkészjátékot kb. 20-30 emberre, amit majd napközben valamikor be tudunk vetni.

 

Kérünk, jelentkezéseteket adjátok le ezen a linken legkésőbb szeptember 24-ig.

 

Kérünk, hogy küldjétek át ezt az email-t a munkacsoportjaitokba, hogy mindenkihez eljusson a meghívó és lelkiekben gazdag, áldott, eredményes időt tudjunk együtt tölteni minél többen.

 

Isten áldjon! Jó munkát!

a Kalász munkacsoport nevében

Kurcz János

janoskurcz@gmail.com

+421 908 200 115

SZMCS