Élesztő

Dátum
9. august 2022, 08:00 - 13. august, 20:00
Lokalita
Bacsófalva
élesztő

A Bacsófalvi-tó mellett kerül megrendezésre augusztus 9–13. között az ÉlesztŐ, a Firesz országos ifjúsági tábora – egy hely, ahol kelet és nyugat összeér. 

A munkálatok már elkezdődtek, de nélküled még nem az igazi! Ha szívesen erősítenéd az önkéntesek csapatát, tettrekész vagy, vagy csak egyszerűen kipróbálnád magad egy új terepen: itt a nagy alkalom! Vegyél részt a szervezésben a kezdetektől, és alakítsd te is a 2022-es Élesztőt!  Cserkészismereteid most igazán jól jöhetnek! 

Ezen a oldalon jelezheted a szervezőknek, hogy mely munkacsoportban tudnád magad elképzelni. Ne aggódj, segítünk képet alkotni arról, hogy mi mindenben lehet részed, ha belevágsz ebbe a haaaatalmas kalandba!  Mi már nagyon várjuk a közös munkát! Na, és te benne vagy?

 

Ha elmúltál 16, vagy akár 25 is, és szeretnél 5 csodálatos napot tölteni remek társaságban, változatos programmal, akkor ez számodra a legmegfelelőbb alkalom! Körülbelül 200 főre számítunk.


Az ÉlesztŐ a Firesz, vagyis a Fiatal Reformátusok Szövetsége által szervezett országos ifjúsági, keresztyén találkozó, melyre minden páros évben kerül sor. Célja az, hogy együtt töltsünk 5 napot jó kedvben, hitben megerősödve, Istent dicsőítve, Isten igéjét, valamint élő bizonyságtételeket hallgatva, azokból tanulva.


Bővebben: https://eleszto.sk/