Őrsvezetőképző Tábor (CSŐV-KCSŐV) 2024

Időpont
2024. július. 1., 12:00 - július. 11., 12:00
Jelentkezési határidő
Helyszín
Palást
ov2024

"Látod azt a csillagot fönt magasan az égen? Arrafelé fordítsd csónakod orrát, a csillagot válaszd vezéredül. Más szóval: felfelé törekedj!" Bi-Pi

 

Jelentkezz a 2024-es Vezetőképző táborokba!
Vezetőképzés 2024

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség 2024-ben a vezetőképzés keretén belül 2 képzést és 5 tábort hirdet meg: Segédőrsvezető-képző Tábort (SŐVK), Őrsvezetőképzést (ŐVK), Segítő Tábort (SETA), Kiscserkész mintatábort (KCS MINTA), Cserkész mintatábort (CS MINTA). Az ősz folyamán terveink szerint megrendezésre kerülnek az Őrsvezetői továbbképzők (ŐVTK) is.

Lépj hát a boldogulás ösvényére, és nézd meg mit tehetsz! Légy vezető!

 

Ha szeretnél jobb lenni a tegnapi önmagadnál, tanulni az őrsvezetés fortélyairól vagy mindent megtudni a NéMóról, akkor ne habozz és jelentkezz az Őrsvezető képzésre. Légy olyan példa, amilyet kiscserkészként látni akartál! Itt kiléphetsz a komfortzónádból, és egy közösség részeként szerezhetsz életre szóló élményeket. Tedd meg most az első lépést és jelentkezz!

Mikor? 2024. július 1-11.
Hol? Paláston és Palást község közelében.
Mennyiért? 175 Euró. Kedvezményes jelentkezéssel 150 euró.
Meddig lehet jelentkezni? Első körben kedvezményesen 2023. december 31-ig, teljes áron 2024. január 31-ig.
Mit kell teljesíteni? Elő- és utófeladatokat, személyes táborkapu próbát, tábort, őszi CSŐV vagy KCSŐV továbbképző hétvégét (ŐVTK) és Záróképzőt (ZK).
Hogyan lehet jelentkezni? Csapatparancsnokod jelent be vagy csapatparancsnokod segítségével jelentkezhetsz a következő linkre kattintva.
Feltétel: ŐV – betöltött 15. életév (szükség esetén az egyes táborok parancsnokai kivételt tehetnek)