33 órás elsősegély nyújtó tanfolyam - magyarul és nagy kedvezménnyel!

Időpont
2023. február. 10., 08:30 - február. 12., 17:00
Jelentkezési határidő
Helyszín
Dunaszerdahely
33 órás elsősegély tanfolyam

Táboraink, rendezvényeink során elengedhetetlen megfelelő képesítéssel, szaktudással rendelkező egészségügyi ügyelet. Ezt a  feltételt teljesítheti egy olyan cserkészvezető vagy szülő is, aki elvégzi a Vöröskereszt 33 órás elsősegélynyújtó képzését és arról megfelelő elismervénnyel, certifikáttal rendelkezik. Az SZMCS vezetősége szervezésében a dunaszerdahelyi Vöröskereszt segítségével lehetőség van egy ilyen képzést elvégezni 2023. február 10-12. között Dunaszerdahelyen. A képzés valós ára 120 Eur lenne, ami magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatást, a vizsgázást és az Európai certifikátot is sikeres vizsgázás esetén. Életkor 16+, de előnyben részesítjük a 18+ életkorú résztvevőket. Csapatonként egy fő esetében az SZMCS átvállalja a képzés árának 50%-t, amennyiben a csapatparancsnok támogatja és megerősíti a jelentkezését. 

 

Jelenkezni ezen az űrlapon tudtok, egészen 2023.01.31. 23:59-ig.

 

A jelentkezés csak abban az esetben érvényes, ha befizetésre kerül a részvételi díj. A 10 főt meghaladó jelentkezés esetében elsősorban a részvételi díj beérkezésének a sorrendje lesz a meghatározó. 

A képzés létszámkorlátja: minimum 5 fő, maximum 10 fő. 

Kezdés február 10-én reggel 8:30-kor, befejezés 12-én délután 17:00-kor. A jelentkezőnek képzésen végig aktívan jelen kell lennie minden nap!

Előreláthatólag idén már nem fogunk újabb képzést meghirdetni, szóval használjátok ki a lehetőséget!

A képzés nyelve magyar lesz. Az étkezést mindenki önmagának biztosítja be. 

 

Szállást igény esetén nomád körülmények között be tudjuk biztosítani a székházban.

A résztvevőknek szüksége lesz a helyszínen: személyazonosító igazolvány, jegyzetfüzet írószerrel, kényelmes öltözék (a gyakorlatnál ugye kell a mozgás).