Új Mozgalmi Vezetőtisztet választ a Közgyűlés

2012. 12. 30

A következő közgyűlésünk 2013. február 2-n Ipolyságon részben tisztújító közgyűlés is lesz, ugyanis a Mozgalmi Vezetőtiszt családi okok miatt felmentését kérte. Január 15-ig lehet jelöléseket leadni a posztra.

 

A Szövetségi Cserkésztanács 2012/XXIV/4 számú határozata és az Alapszabály VII/1.4.i. pontja értelmében ezért ezúton felszólítom a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség minden 18. életévét betöltött tagját, hogy 2013. január 15-ig tegye meg írásos javaslatát a Mozgalmi Vezetőtiszt személyére (természetesen az e-mailben küldött jelöléseket is elfogadjuk).

 

Az írásos javaslat követelményei:

A jelölő feltünteti a jelölt nevét, tisztségét, csapatát, illetve röviden bemutatja a jelölt eddig végzett cserkészmunkáját. Indokolja, miért őt javasolja, valamint csatolja a jelölt írásos beleegyezését (elég e-mail is).

Végül a jelölő feltünteti nevét, tisztségét, csapatát  és aláírja a javaslatát (amennyiben postán küldi a jelölést).

 

A jelöléseket küldjétek el a megadott határidőig az szmcs@szmcs.sk címre vagy a Központi Iroda címére (Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség, 929 01 Dunajská Streda, Szent István tér 6.).

 

Jó munkát! 

Csémi Szilárd, SZMCS ügyvezető elnök

Palást, 2012. december 29.

 

Kérlek Titeket, a felhívást Ti is terjesszétek cserkésztestvéreink, saját cserkészközösségeitek körében is! Segítségül készült egy jelölőlap is, amely alább letölthető.

 

Címkék
közgyűlés
Mozgalmi vezetőtiszt
tisztújítás