Táncolj a bálon, segíts máson!

2014. 01. 18

A jókedvű, hajnalig tartó táncos mulatság mellett új célja is van Palócia Végvárának Cserkészbáljának, amelyre Paláston kerül sor február 15-én.

Kedves cserkésztestvéreink, barátaink!

 

Egy újabb cserkészbállal állunk szemben. Az évek során már hagyománnyá vált, hogy a palásti 9.számú Szent György cserkészcsapat tagjai cserkészbált rendeznek az ország különböző pontjairól érkező cserkészeknek, hogy közösen, jókedvűen, táncra perdülhessenek és hajnalig szórakozzanak. Ez volt a bálok fő célja.  2013 októberében egy építő jellegű ötletünk támadt, amivel a bálok új értelmet kapnak. Ha már cserkészbálról van szó, arra gondoltunk a szervező csapat tagjaival, hogy a 3. cserkésztörvény gondolatának mentén haladunk tovább. Mert segíteni jó! Ezentúl jótékonysági bálként folytatjuk tevékenységünket, hogy évről-évre egy újabb emberen segíthessünk anyagi hozzájárulásunkkal. 

Az idei bál nyereségét egy beteg cserkésztestvérünknek ajánljuk fel, aki fiatal kora ellenére rákkal küzd. A gyógykezelések sokba kerülnek, ezért úgy gondoltuk, kihasználjuk az alkalmat, hogy a magunk módján segítsünk a családnak. A helyszínen is lesz lehetőség az adakozásra. Ha bálunkon nem is tudtok részt venni, de anyagi hozzájárulásotokkal szívesen segítenétek, akkor azt egyéni adomány formájában, a tetszőleges összeget alább látható számlaszámunkra elküldve tehetitek meg. Ha kérhetlek benneteket, gyors gyógyulásáért ti is mondjatok el egy imát, vagy legalább egy röpke fohászt.

Számlaszám : 0220756344/0900.

Az üzenet részbe írd be a teljes neved!

Variabilný symbol: 1000080000

A cserkészbálon idén sem lesz hiány jó zenében, ételben és italban.  A zenét a csábi OKI zenekar biztosítja. Az este folyamán vacsorát szolgálunk fel, és aki még éhes maradna, a svédasztaloknál folytathatja az evészetet.  Mint minden évben, most is lesz fáklyás levonulás, első bálozó lányok tánca, bálkirály és -királynő választás, tombola és a kihagyhatatlan skót tánc. 

Kérünk Titeket, hogy a jelentkezésetek e-mail formájában történjen a cserkeszbalunk@gmail.com címen, ami tartalmazza a regisztráló személy nevét, elérhetőségét, az érkezők létszámát, ill.az első bálozó lányok nevét! Az üzenet feldolgozása után további instrukciókat kaptok a jelentkezést és befizetést illetően.

- A belépő jegy ára 12 euró/fő, egészen 2014.január 24-i befizetésig

- 2014.január 25-től a belépőjegy ára 15 euró/fő             

- 2014.február 12-ig fogadunk jelentkezőket, befizetéseket. Kérünk, ennek fényében, időben jelentkezzetek!

 

Érkezés:   13:00-17:30, az egyházi alapiskola épületéhez

Kezdés:    18:00, a falu kultúrházában

Korhatár: 16 év

 

Sok szeretettel várunk Benneteket!                    

 

Matyó Márió csapatparancsnok

2014.01.14, Palást

 

Mellékletek