Részletes információk az OMB-ről

2014. 09. 08
OMB 2014

Már nem sok választ el minket a 2014-es, Országos Métabajnokságtól, mielőtt azonban útnak indulnátok, néhány információval szolgálunk még nektek.

PROGRAM

Szeptember 12., péntek:

18:00 – 20:00 Érkezés, regisztráció, elszállásolás, vacsora otthonról

20:30 Zászlófelvonás, megnyitó

21:00 Kalandra fel!/Ismered őt?/Teázó

23:00 Takarodó

 

Szeptember 13., szombat

06:30 Reggeli

08:00 Autóbuszok indulása Vőkre, a métabajnokság helyszínére

09:00 Métabajnokság – I. rész

12:00 Ebéd, pihenő

13:30 Métabajnokság – II. rész

   Egy szelet Cserkésznap

18:30 Vacsora

20:15 For You

21:15 Lobog a tábortűz: táncház/daloló/teázó

01:00 Takarodó

 

Szeptember 14., vasárnap

06:45 Reggeli, úticsomagok kiosztása, pakolás

08:30 Szentmise

09:45 Zászlólevonás

 

ÉRKEZÉS, HAZAUTAZÁS

Szeptember 12-én, pénteken, 18:00-tól folyik majd a regisztráció a Féli Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola épületében (Školská 6). Kérjük, legkésőbb 20:00-ig érkezettek meg! Amennyiben már tudjátok, hogy késni fogtok, kérjük, írjátok ezt meg nekünk e-mailben!

Az 1. számú mellékletben megtaláljátok, milyen időpontokban közlekednek a buszok Pozsony/Szenc és Fél között. Pénteken számoljatok azzal, hogy tele lesznek a buszok, így nem biztos, hogy az egész csapat egyszerre felfér. Vasárnap ritkábban járnak, de igyekeztünk úgy összeállítani a programot, hogy azokat mindenki elérje.

 

ELSZÁLLÁSOLÁS, ÉTKEZÉS

A szálláshely az alapiskola osztálytermeiben, ill. a tornateremben lesz. A szombati métabajnokság a szomszéd faluban, Vőkön fog zajlani.

A pénteki vacsoráról mindenki saját maga gondoskodik, teát központilag biztosítunk. A szombati 3x étkezést mindenki számára, a vasárnapit a jelentkezési lapon igényeltek szerint biztosítjuk.

 

AJÁNLOTT FELSZERELÉS

Péntek estére vacsora, hálózsák, derékalj (izolír), papucs, tisztálkodási szerek, cserkészegyenruha, egyenpóló, sportcipő, vízhatlan cipő, esőkabát, fejfedő, estére meleg öltözék, csajka, pohár, evőeszköz, kényelmes cipő a táncházba, lányoknak szoknya, zseblámpa, némi zsebpénz a teázóba, ill. a Cserkészboltba, jegyzetfüzet, kis hátizsák, csónakázóknak szülői beleegyezés és váltóruha.

 

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK

- A métaverseny a 3. számú mellékletként szereplő métaszabályzat alapján zajlik.

- Métacsapatonként egységes egyenpóló, ill. csapatpóló viselete kötelező! Amennyiben kevert csapattal indultok a bajnokságon (értsd: több cserkészcsapat tagjai) az egységes egyenpoló/csapatpóló viselése szintén kötelező. Ebben az esetben vegyétek föl a kapcsolatot a hozzátok rendelt csapatokkal (a kevert csapatok összeállítását külön e-mailben küldjük az érintetteknek), és egyezzetek meg, ki biztosítja az egész métacsapat számára a pólokat.

- A bajnokság során minden csapat használhatja saját métaütőjét, amennyiben azt a játék előtt a főbírónak és a másik csapat kapitányának bemutatja és megkapja beleegyezésüket.

- Szombaton a már nem métázók számára lehetőség nyílik egy jót csónakázni. A 2. számú mellékletben találjátok a szülői beleegyezést, melynek leadása 18 éven aluliak esetében a csónakba szállás feltétele. Ajánlott aláíratni minden csónakázni vágyóval, de a részvétel végül a métabajnokság kimenelétől és az érkezési sorrendtől függ.

- További szombat délutáni program a rovásírásverseny, melyre mindenki már otthon készülhet.

- Az esti programokhoz ajánlott a meleg öltözék; táncházba kényelmes cipő, lányoknak szoknya!

- A rendezvény egész ideje alatt várja a vásárlókat a Cserkészbolt!

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keress meg bennünket az alábbi elérhetőségeken: felicserkesz@gmail.com, 0902 232 829 (Kocur Márta), 0908 465 599 (Lépes Lívia).

 

Jó felkészülést, jó munkát kívánva szeretettel vár benneteket

 

A féli 24. sz. Szent László cserkészcsapat

Címkék
országos métabajnokság
Fél