Össsze-SZÖVŐ főkoordinátori jelentkezés

2021. 06. 23

Kedves Cserkésztestvérem!


Bár még talán korainak tűnik, Mi (a Fórum, azon belül az Összmagyar Cserkésziroda/ÖCSI) már nagyon szeretnénk megtalálni a következő cserkészév során zajló vetélkedő főkoordinátorait. Az előző évek tapasztalataiból (is) merítkezve, már biztosan nemcsak egyetlen embert keresünk, hanem egy csapatot szeretnénk ennek az összmagyar cserkészetet átfogó és megmozgató programnak az élére. Éppen ezért, elsősorban főkoordinátori csapatok jelentkezését várjuk, de egyénileg is lehet jelentkezni, ekkor közösen hozzuk majd össze a csapatot.

Ha úgy érzed/érzitek szívesen vállalnád/vállalnátok ennek a nagyszerű legkisebb közösségeinket, az őrseinket, közvetlenül megszólító világon átívelő program vezetését az alábbi dokumentumokra lesz szükség a jelentkezéshez:

  1. cserkészönéletrajz
  2. rendezett tagsági jogviszony a saját szövetségében

A mennyiben csapatban jelentkeztek fontos kitétel, hogy a csapat tagjai legalább két különböző Fórum tagszövetségből kerüljenek ki! A csapat egy emailben közösen küldje el a jelentkezését, de természetesen minden csapattag külön-külön készítse el/kérje a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

Határidő: 2021. június 30. (előzetes jelentkezés)

Jelentkezés menete: a fent említett dokumentumok elküldése a kaszper.blanka@cserkesz.hu emailcímre.

Ha esetleg nem ismered elég jól az Összeszövőt, akkor a honlapon (http://osszeszovo.cserkesz.hu/) és a közösségimédia felületeken (https://www.facebook.com/osszeszovo/) tájékozódhatsz, illetve bátran keress meg, ha kérdésed van (kaszper.blanka@cserkesz.hu; +36 20/467-1956)!


Jó munkát!
Kaszper Blanka csst., ÖCSI titkárságvezető