Nagy Mese a köztévében

2013. 11. 19

Ha tudsz egy érdekes mesét, vagy van sajátod, és jól adod elő, jelentkezz az MTVA mesemondó versenyére! Külön kategória indul a köztévé és az MCSSZ együttműködésével, ahová főként regös cserkészek jelentkezését várják. November 30-ig lehet nevezni.

Idén ősszel mesemondó versenyt hirdet az MTVA. 6 és 18 év közötti, Magyarországon és a határokon túl élő magyar gyerekeknek. Több kategóriába osztják az indulókat, de lesz egy különleges, Regős verseny is, amelyre a Magyar Cserkészszövetséggel együttműködve keresnek vállalkozó szellemű mesemondókat. Az indulók választhatnak: saját vagy egy már ismert történetet adnak elő. Nevezni november 31-ig lehet.

 

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint letölteni a „Nagy Mese” alkalmazást androidos telefonra és egy rövid regisztráció után már lehet is mesélni. A legjobb 35 előadó mindenképpen nyer: profi körülmények között rögzítik meséjét az MTVA stúdiójában és a Kossuth Rádió Esti mese-sorozatában műsorra is tűzik jövő tavasszal. A fődíj egy tablet, de minden kategóriában kapnak ajándékot a győztesek, okostelefont vagy könyvcsomagot. Jelentkezni lehet a www.nagymese.hu weboldalon.

 

cserkesz.hu

 

Címkék
mesemondó
pályázat
regőscserkész