Megvan a Nagytábor logója!

2011. 03. 14

Mint azt sokan tudjátok, az utóbbi közel másfél hónapban zajlott a IV. Szövetségi Nagytábor logójának megalkotásáért kiírt pályázat. Nagy örömünkre szolgált, hogy a kezdeti álmosságból felébredve számos pályázó érezte úgy, képes rá, hogy ő alkossa meg a győztes munkát.

 

 

A Nagytábor Szervező Csapat legutóbbi, március 4-6. között zajló közös hétvégéjén megtekintette és véleményezte az összes beküldött munkát, majd közös megvitatás után kiválasztotta a győztest. Mivel mindnyájan tudatában vagyunk egy ilyen döntés jelentőségének, nem siettük el a választást. Olyan döntést hoztunk, amellyel egyetértett az SZMCS csapatainak túlnyomó többségét képviselő Szervező Csapat mind a negyven tagja, valamint a Szövetség ügyvezető elnöke, Csémi Szilárd - Kismedve és a mozgalmi vezetőtiszt, Asztalos Zoltán is.

 

Minden beküldött munkát az alkotó nevének ismerete nélkül tekintettünk meg, így a döntésig azt sem tudhattuk, hogy kit tisztelhetünk a győztes személyében.

 

Az első helyezett tehát nem más, mint:

 

Kantár Balázs, érsekújvári segédtiszt

 

Gratulálunk neki! A győztes munka megtekinthető a Nagytábor új honlapján, a http://nagytabor.szmcs.sk/hir/logopalyazat-eredmenyhirdetese címen.

 

Minden pályázónak köszönjük a részvételt és, hogy belátták, ez a Nagytábor mindannyiunk közös munkája, bárki hozzáteheti a magáét, ezzel formálva még inkább a saját képünkre a tábor minden mozzanatát! Reméljük, ez a lelkesedés kitart, sőt, fokozódik és a jelenleg futó indulópályázatra is legalább ennyi értékes munka érkezik!

 

Ha bármilyen kérdés merülne fel, forduljatok hozzánk bizalommal az info.nagytabor2011@gmail.com e-mail címen.

 

Címkék
IV. Szövetségi Nagytábor
logó
pályázat