Mária Út zarándokvezető képzés

2015. 04. 01
Mária Út Közhasznú Egyesület

Kedves Testvérek, kedves Zarándokok!

 

Örömmel hívunk Benneteket a Faludi Ferenc Akadémia keretében Budapesten induló Zarándokvezető képzésre. Hasonlót tartottunk már két éve, szűkebb körben itt a Párbeszéd Házában; most az azóta eltelt idő tapasztalataival csiszolva a képzés anyagát, szeretnénk, ha felkészült zarándokvezetők által minél többen részesülnének a zarándoklás, lelki túrázás élményeiben! Ha tehetitek, hívjatok másokat is, ajánljátok a lehetőséget mindazoknak, akikről úgy gondoljátok, hogy itt a helyük!

 

„Előtte jövevény vagyok, zarándok, mint őseim mind.” (119. Zsoltár)

 

Akár merre visz az út, a cél mindig ugyanaz: Jézus nevében és Jézusért útra kelni, hogy az út során az ő kegyelme átformáljon és új emberré alakítson.

 

Ennek a célnak az érdekében indítjuk ezt a zarándokvezető képzést, ahol a résztvevők 2015 tavaszán két hétvégén elsajátíthatják azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyek egy zarándoklat megszervezéséhez és vezetéséhez szükségesek. A képzésre várjuk azokat a jelentkezőket is, akik nem vezetésre, hanem a zarándoklás ügyének más módon való szolgálatára éreznek indíttatást (pl. zarándokfogadás, zarándoklatokon való segítés stb.). A képzést közös zarándoklat zárja, ahol a megszerzett ismereteket gyakorlatban alkalmazzuk.

 

A képzés részletei és a jelentkezési lap a mellékletben olvasható.

 

A szervezők nevében: Rudan Mária, Gáll Zsófia, Molnár András.

Címkék
Mária Út
képzés