Legyen SZMCS logós ruhád

2012. 02. 08

Talán többen is észrevettétek, hogy Kismedvének és nekem is többféle és fajta ruházatunkon ott van az SZMCS logója. Van lehetőség felvarratni nektek is, ha gondoljátok. Így reklámozhatod, hirdetheted te is a szövetségünket, ilyen módon magad is, de jó ajándék is lehet ez egy cserkésztestvérnek.

Egyszerű a megoldás: elhozod azt a pár ruhád, amibe textil festékkel beleírtad a neved pl.: a nyakába. Jelöld meg azt ahová gondolod, hogy fel legyen varrva, ha nem előre a bal felére szeretnéd. Amelyiknek a bal felén volt felirat és mégis szerettem volna, ha lenne SZMCS logó is rajta, azon a másik oldalára varrattam. A felvarratás ára 1,50 euró/db. Az egyik lehetőség, hogy most a közgyűlésre elhozod, vagy eljuttatod a központba a ruhákat.

Lesz egy határidő, amíg várjuk a ruhákat és egyszerre lesz majd továbbítva a varrásra. Ez majd az érdeklődés szerint fog történni.

Csak zárójelbe a személyes tapasztalatom: előfordult velem, hogy eszembe juttatta a ruhámon levő logó a cserkészetet, azt, hogy mit ígértem, s ez hozta magával, hogy abban a  pillanatban helyesen döntsek, cserkészhez méltóan. Büszkén viselem ezeket a ruháim. Jó ide tartozni.

 

Nálam jelentkezhetsz ezeken az elérhetőségeken:

vadmacs@cserkesznet.sk

0905/ 28 46 17

0911/ 28 46 17

 

Jó munkát!

 

Csémi Ildikó - Vadmacs

Címkék
ruha
SZMCS logó