Különbusz a VK táborokba

2012. 06. 13

Kialakult a vezetőképző táborok helyszínére induló különbuszok előzetes útvonalterve (változhat a konkrét igények függvényében).

A buszokra 2012. július 10-ig jelentkezhetsz a Központi Iroda elérhetőségein, elsősorban az szmcs@szmcs.sk e-mail címen (esetleg a 031/5527121-s telefonszámon) a következő adatok megadásával:

az utazó neve, telefonos és e-mail elérhetősége, felszállás hely, és hogy melyik útra veszi igénybe a buszt (1 út = oda vagy vissza; 2 út = oda-vissza).

A tervezett útvonalat a mellékelt táblázatban találod. A viteldíj felszálláskor fizetendő.

 

A különbuszra 2012. július 10-ig lehet jelentkezni, s ugyaneddig lehet visszamondani is. 2012. július 11-től akkor is ki kell fizetni a megadott viteldíjat, ha a buszt nem veszi igénybe.

Az utazás előtt pontosan készítsd ki a viteldíjat, valószínűleg nem fogunk tudni visszaadni! Az erről szóló igazolást a képzés során kapod meg, kérlek az erre való igényedet felszálláskor jelezd!

 

Ha a táborhelytől keletre laksz, tehát közép- vagy kelet-szlovákiai vagy, és SŐV vagy ŐV képzésre jelentkeztél, az utazást egyénileg kell megoldanod, tömegközlekedéssel (a menetrendet a www.cp.sk oldalon találod) vagy kérd szüleid segítségét. Ebben az esetben a Szövetség az útiköltséged felét (1 utat) a képzés elején leadott busz vagy vonatjegy ellenében megtéríti. Csomagdíjat nem térítünk.

 

Jó munkát!

 

Központi Iroda

 

Mellékletek
Címkék
vezetőképzés
vk tábor