Készülnek az új cserkészigazolványok

2009. 12. 10

A csapatparancsnokok által beküldött új jelentkezési lapok alapján megkezdtük az új cserkészigazolványok nyomtatását. segítségükkel a rendezvényeken való regisztráció nagyban meggyorsul. Te már leadtad a jelentkezési lapodat?

A jelentkezési lapok alapján a csapatparancsnokok betáplálják adataidat a SZMCS központi tagsági adatbázisába. Adataid mellé egy igazolványképet is feltöltenek. Ha mindez megvan, már csak a jelentkezési lapokat kell a központi irodába továbbítani, és már nyomtathatjuk is az új igazolványt.

Az új igazolvány egy chipkártya, amelyre a nevedet, címedet és a születési dátumodat nyomtatjuk rá. Az igazolvány rendelkezik egy azonosítószámmal, amely alapján regisztrálni tudunk téged a rendezvényeken, vagy akár te is ellenőrizheted a tagsági díjad befizetését az aktuális évben.

A kártya érvényességét (illetve a tagsági díjad befizetését az aktuális évre) úgy tudod ellenőrizni, ha meglátogatod a tagsági adatbázis kezdőoldalát és ott beírod a kártyád számát.

Akinek új igazolványa lesz, a rendezvényeken már nem kell sorban állnia, míg megkeresik, vagy kézzel beírják adatait. Elegendő lesz a chipkártyát az olvasóhoz helyezni, majd a később kinyomtatott jelenléti ívet aláírni a rendezvény folyamán.

Címkék
cserkészigazolvány
nyilvántartás
tagság