Kárpát-medencei összmagyar regöscserkész tábor

2013. 08. 25

Idén október végén lehetőség van részt venni egy zánkai Erzsébet-táborozási programon, egy igazi Kárpát-medencei összmagyar regöscserkész táboron. Jelentkezz résztvevőnek vagy csoportvezetőnek!

 

RÉSZTVEVŐKNEK

Mi a tábor tematikája? 

Ez egy cserkészek által szervezett hatalmas regöstábor lesz, ahol népzene, néptánc, népdalozás, kézműveskedés és sok minden más lesz, ami kötődik magyar népi hagyományainkhoz.

Hol lesz? Zánkán, Magyarországon.

Mikor lesz? 2013. október 27. - november 1. között.

Kik jelentkezhetnek? Az SZMCS kiírása szerint 10. (!) életévüket betöltött, de 2013. szeptember 1. napjáig 18. életévüket be nem töltött tanulói jogviszonyban álló, Szlovákiában élő magyar gyermekek. Nem csak cserkészek!

Hogyan lesz az utaztatás? Buszokkal, melyeket a Magyar Cserkészszövetség biztosít számunkra.

Ki a helyi lebonyolító? Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség.

Mennyi a részvételi díj? 4 Eur, amit vagy személyesen, vagy banki utalással kell eljuttatni a jelentkezéssel együtt külön minden gyerekre az SZMCS Központi Irodájába vagy bankszámlájára 5430122/0200 Variabilny Symbol: 1310271101 Üzenetben: gyermek neve, település neve.

Mi a jelentkezési határidő? Szeptember 15-ig kell lezárni központilag a pályázatot, emiatt szeptember 10-ig (vagy a rendszer résztvevőkeret feltöltése miatti korábbi lezártáig) fogadjuk az egyéni jelentkezéseket (a szükséges mellékletekkel és a részvételi díj befizetésével).

Hogyan kell jelentkezni? A mellékelt nyilatkozatokat a szülőknek ki kell tölteni és a szükséges dokumentumokat, adatokat a részvételi díjjal és a díj befizetését igazoló másolattal együtt eljuttatni (e-mailben is!) a SZMCS  Központi Irodájába.

Kik lesznek még ott? Az egész Kárpát-medencéből jönnek fiatalok, főleg cserkészek.

Mi a résztvevők maximális száma? A táborban a résztvevők maximális száma 400 fő. .mindenhonnan. Amennyiben határidő előtt elérik ezt a számot a jelentkezők, akkor többet nem fogadnak el, vagyis igyekezni kell minél előbb jelentkezni!

Hol lehet a kiírással találkozni? https://palyazat.erzsebetprogram.hu/ Jobb oldalon Erzsébet-tábor, azon belül CserKészen a Kárpát-medencében, majd a Tovább gomb.

Jelentkezni hol lehet? SZMCS Központi Iroda. 929 01 Dunajská Streda – Dunaszerdahely, Szent István tér 6., I. emelet. E-mail: szmcs@szmcs.sk

 

CSOPORTVEZETŐKNEK

Várjuk azon cserkészeink jelentkezését is, akik csoportvezetőként részt szeretnének venni az októberi zánkai összmagyar cserkész regöstáborban (a táborról az információkat lásd a mellékletben).

 

A jelentkezés feltétele:

- betöltött 18. életév,

- SZMCS tagság,

- kitöltött adatlap, csapatparancsnoki ajánlás,

- 4 Eur részvételi díj befizetése (személyesen vagy utalással - számla: 5430122/0200 variabilny symbol: 1310271102 Üzenetben: Neved, csapatszamod, településed neve

 

Minden 10 fős gyerekcsoporthoz kell egy felnőtt kísérőt biztosítani. Az Erzsébet-tábor a kísérőnek a táboroztatást követően 10.000,- Ft, azaz tízezer forint értékben Erzsébet-utalványt biztosít.

 

Mivel előre nem tudhatjuk, hogy hányszor tíz fős csoportunk lesz, így benne van a pakliban, hogy nem minden jelentkezőnek jut csoport, így azok lesznek előnyben, akik korábban adják be a teljes jelentkezést.

 

A mellékelt adatlapot kérjük kitölteni és visszajuttatni (e-mailben is!) a részvételi befizetést igazolással együtt.

 

Jó munkát!

Csémi Szilárd

ügyvezető elnök

Címkék
regőscserkész
zánka