II. Rákóczi Ferenc Alapítvány pályázati felhívása

2011. 02. 10

Tanulmányaikban eredményes, tehetséges, kreatív, talpraesett 14 - 18 éves fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek népünk hagyományai, irodalma és műemlékei iránt.

Tölts 16 napot Magyarországon, járd körül nagy és kis városait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned, mint pályázni a Rákóczi Mozgótáborba. 16 nap; 4 határon túli magyar közösséget képviselő fiatalok; évente 12.000 kilométer; 3 busz, 5 fő helyszín,7 országot átfogó összefogás. Részese akarsz lenni? Utazz, tanulj, barátkozz! Pályázz!

A Rákóczi Mozgótábor időpontja: 2011. július 2. - július 17.

 

Mit kell tudni a táborról?

 

16 nap alatt a résztvevők - határontúli (erdélyi, kárpátaljai, felvidéki, délvidéki) magyar fiatalok - körbejárják, megismerik Magyarországot, és otthonról hozott kulturális értékeiket a tábor tagjai számára közkinccsé teszik.

A tábor működése forgószínpadszerű, megérkezéskor a fiatalokat három csoportba osztják, melyek ciklusokban váltják egymást a helyszíneken - Győr, Kecskemét, Miskolc, Pécs -, ahol megismerkednek az adott várossal, valamint a környék nevezetességeivel. A tábor végül négynapos budapesti programmal zárul.

A részvétel ingyenes! Az utazást, a szállást (kollégiumokban), az ellátást (napi háromszori étkezés) költségét (+ kis zsebpénz) a Rákóczi Alapítvány fedezi.

 

További részletekért kattints ide!

Címkék
pályázat