Gyarapodott a gépkocsiparkunk

2012. 01. 14

Decemberben egy 1000 literes ivóvízszállító pótkocsival, januárban pedig egy speciális vízicserkész utánfutóval gyarapodott szövetségünk járműparkja.

A katonai, C180V típusú 1000 liter szállítására szolgáló pótkocsit Somogyi Szilárd képviselő úr, Hrubík Béla Ipolynyék polgármestere és Gömöry Lóránt hivatalvezető segítségével sikerült megkapni a katonaságtól. Karácsony előtt szállítottuk át Nemeckáról Ipolynyékre, a 2012-es VK táborokban már bennünket fog szolgálni egy 4 kW-os áramfejlesztő társaságában.

Már 2011 decemberében elkezdődött, de 2012 januárjában  fejeződött be a 8 hajó szállítására alkalmas utánfutónak az építése. A speciálisan a SZMCS vízi felszereléséhez méretezett, állítható hosszúságú és elrendezésű utánfutón ezentúl bármelyik hajónkat biztonságosan szállíthatjuk. Ez váltja a jól ismert sárga batárt, amelynek már évek óta véres volt a nyaka, de a tavaly őszi alvázgörbülése lassan a roncstelepre kényszeríti. Az új, fékezett utánfutó hossza 5,5 - 8 m, szélessége 2,2 m, terhelhetősége 750 kg. 

 

 

       


 

Címkék
tréler
utánfutó
vízicserkész