El szeretnél jutni Strasbourgba?

2009. 02. 28

2009. június 6-án választunk képviselőket az Európai Parlamentbe. Bauer Edit az MKP Európai Parlamenti képviselője és a magyar párt választási listájának vezetője. A képviselőasszony kéréssel fordul a fiatalokhoz.

Kedves Fiatalok,
Itt a remek alkalom, hogy meghívást kapjatok Strasbourgba, ahol egyrészt az Európai Parlamentet, másrészt magát a gyönyörű elzászi várost tekinthetitek majd meg. Ezért csupán annyit kell tennetek, hogy ötleteljetek és kreatívak legyetek. Küldjetek nekünk szlogeneket, amelyekkel szerintetek a leghatékonyabban lehet megszólítani és meggyőzni a szlovákiai magyar fiatalokat: menjenek el szavazni és döntsenek maguk arról, ki képviselje őket az európai uniós döntéshozásban. Mivel fiatalokat szeretnénk megszólítani, ezért a szlogeneket is elsősorban 17-27 éves fiataloktól várjuk. Amennyiben javaslatotok bekerül az öt legjobb szlogen közé, sikeres választások esetén 2009 őszén az elsők között vehettek részt ezen a tanulmányúton. A nyertes szlogeneket a kampányban is felhasználjuk.

Ötleteiteket 2009. március 15-ig várjuk az edit.bauer@europarl.europa.eu Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mailcímre.

Bauer Edit

Címkék
Bauer Edit
Európai Parlament
Strasbourg