Cserkész fittnesz a palásti Ivánka-kastélynál

2011. 04. 25

 

Lassan újul a palásti Ivánka kastélyunk s annak udvara, cserkész nevelőmunkánk és sok más jellegű ifjúsági rendezvény színhelye, egy igazi közösségi tér, a Beszédes Lajos vezetőképző központ szíve. Ez alkalommal több szintű karbantartásra kerül sor, hogy még otthonosabb, barátságosabb legyen. Ez az a munka, ami nélkületek, önkéntesek nélkül nem valósulhat meg! Ezért Téged és Titeket is várunk!

 

 

Mikor? Két hétvégén is, 2011. május 13-15. és 20-22. Aki csak hétköznap ér rá, azokat is szívesen látjuk, ugyanis május 9. délelőttől május 22-n estélig folyamatosan lesz mit csinálni. Akár csak pár órára is érdemes bekapcsolódni!

 

Milyen munkák vannak betervezve?

Zászló rúd letisztítása, lefestése, visszaállítása.

Cserkész kopjafa lecsiszolása, kezelése, visszaállítása.

A szállás ágyainak javítása.

Egy térlegó szakember vezetésével, avagy hogyan rakjunk össze egy beépített szekrényt.

Egy állandó kiállítás anyagának berendezése.

Tereprendezés, hátsó udvar rendezése.

Kisebb kőműves és villanyszerelési munkálatok.

Mindeközben és a végén az épületekben más jellegű kisebb munkák, ill. természetesen folyamatosan takarítás magunk után. 

 

Akár 30-40 főnek is tudunk hasznos elfoglaltságot adni. Kérjük, hogy előzetes egyeztetés alapján hozzatok magatokkal munkaeszközöket is!

Étkezést az előre bejelentkezetteknek bebiztosítunk, szállás ágyon, saját hálózsákban, talán még útiköltséget (vagy legalábbis egy részét) is tudunk biztosítani előre egyeztetés alapján.

 

 

Hol tudsz jelentkezni? A szervezőknél: Csémi Szilárd - Kismedve (kismedve(a)szmcs.sk) és Kukor Tamás (kukortomi(a)freeamil.hu)

 

A karbantartáshoz és a munkálatok során felmerülő költségeinkhez való tárgyi vagy anyagi hozzájárulást is szívesen látunk, ugyanis ezeket a munkálatokat egyenlőre kölcsönből tudjuk csak elvégezni, viszont már nem érdemes tovább halogatni, mert később még több erőfeszítést fog az egyes dolgok helyreállítása kívánni...

 

Szeretettel várunk!

Tamás és Kismedve

 

Címkék
brigád
cserkész fitness
Ivánka-kastély
Palást