Pozsonyi Magyar Szakkollégium felvételit hirdet a 2022/2023-as akadémiai évre

2022. 07. 12
pozsonyi magyar szakkoli

A Pozsonyi Magyar Szakkollégium (https://www.facebook.com/szakkollegium.sk) felvételit hirdet a 2022/2023-as akadémiai évre. 

Küldetésünk, hogy a pozsonyi magyar diákság tagjai képesek legyenek helytállni a 21. századi kihívásokkal szemben. Ezért képzésünket úgy építettük fel, hogy az egyetemi oktatást egészítse ki, hangsúlyt helyezve – az elméleti mellett – a gyakorlati tudásra is. Kurzusainknak köszönhetően a diákjaink olyan tudást és készségeket sajátítanak el, amelyek másutt nem találhatók meg ilyen formában.

A szakkollégium egyszerre közösség, demokratikus diákszervezet és szakmai közösség. Olyan összetartó közösség, ami mellett szakmailag és emberileg is fejlődhetsz. Amellett, hogy kiismerheted magad a legaktuálisabb társadalmi témákban és tudományos trendekben, társaságra is ugyanazon fedél alatt találsz.

Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeptembertől az alapképzés (Bc.) első, második vagy harmadik évét kezdik valamely pozsonyi egyetemen. A felvételi írásbeli és szóbeli fordulóból áll. Az írásbeli részt legkésőbb június 30-ig kell elektronikusan beküldened egy motivációs levél kíséretében. A kérdőívet itt érheted el: https://forms.gle/QVTk5StyAeYcnSWX6

A részletes információkat a weboldalunkon találod: https://www.szakkollegium.sk/hogyan-jelentkezzek.html, és ha bármilyen kérdés merülne fel benned, írj bátran a diakelnok@szakkollegium.sk címre, vagy üzenj a Facebook-oldalunkon. 

Ha kérdésed van, a chatbotunktól is kérdezhetsz, a felveteli2022 szó beírásával. 

Várjuk jelentkezésedet!