Bakancspróba

Date
April 22, 2022 10:00 - April 24, 10:00
Application deadline
Place
Ipolyság
AKI poszter 22

Kedves Cserkésztestvérek!

 

Sok szeretettel hívunk benneteket a 4.Bakancspróbára Ipolyságra, ahol szövetségünk őrsei újra összemérhetik erejüket, tudásukat és talpraesettségüket! A megmérettetésre 2 korosztályban várjuk az őrsök jelentkezéseit, mégpedig a 10-15 éves (kölök) és 15-19 éves (suhanc) bontásban. A résztvevők kizárólag 18 éven felüli felelős kísérővel vehetnek részt a rendezvényen!

 

Helyszín és szállás: Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskola, SNP 4, Ipolyság (Šahy), 936 01 

Érkezés: 2022. április 22. 17:00-tól – 19:45- ig.

Ipolyság tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, így ajánljuk, hogy Lévára utazzatok vonattal, onnan pedig busszal tudtok eljutni Ipolyságra. A buszmegálló 5 perc, a vonatállomás 30 perc sétányira van a szálláshelytől.

Útiköltség térítésre ez alkalommal nincs lehetőség. Amennyiben viszont anyagi nehézség lenne a részvételed akadálya, jelezd ezt az ügyvezető elnöknek a kismedve@szmcs.sk címen, és megpróbálunk megoldást találni.

 

Részvételi díj: 13 euró

Jelentkezési határidő: 2022. április 10.

Jelentkezés módja: űrlap kitöltése

Rendezvény zárása: az eredményhirdetésre és zászlólevonásra már szombaton este sor kerül, így akik vasárnap korán szeretnének hazaindulni, nyugodtan megtehetik majd.

Étkezés: a pénteki vacsoráról mindenki saját maga gondoskodik. Szombaton reggelivel, úti csomaggal és meleg vacsorával, vasárnap reggelivel készülünk, ill. igény szerint úticsomag igényelhető. Az étkezésekhez csajka, evőeszköz és bögre szükséges.

Mit hozz magaddal: hálózsák, derékalj (izolír), papucs, tisztálkodási szerek, csajka, pohár, evőeszköz, cserkészegyenruha, túracipő (lehetőleg vízhatlan), esőkabát, fejfedő, estére meleg öltözék, zseblámpa, zsebpénz, túrázásra alkalmas kis hátizsák, kulacs minimum másfél liter folyadékra.

A jelentkezés és a részvétel feltételei: Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal és a részvételi díj befizetésével lehet, amely egy összegben fizetendő a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetségnek.

 

A részvételi díj:

Részvételi díj a rendezvényre egységesen 13 Euró az SZMCS azon tagjainak, akik befizették a Központi Iroda részére az éves tagdíjat legkésőbb a rendezvény jelentkezési határidejéig. Ebben a szombati reggeli, ebéd és vacsora, vasárnapi reggeli, valamint a kísérő programok kellékei vannak benne. Természetesen támogatói felülfizetéseket itt is szívesen látunk. 

Az olyan SZMCS tagoknak, akik nem fizették be a Központi Iroda részére a jelentkezési határidőig az éves tagdíjat, a rendezvény részvételi díja a normál részvételi díj duplája, tehát 26 Eur.

Befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. Nyomós indok esetén van lehetőség egyéni elbírálásra, ebben az esetben a Központi Iroda elérhetőségére 2022. május 10-ig küldhetsz írásos kérvényt. Az elnökség 2018.03.13-án meghozott döntése értelmében a befizetett összeg max. 50%-a téríthető vissza.

 

Befizetés módja:

A részvételi díjat mindenképp kérjük a szövetségi bankszámlaszámra átutalni (IBAN: SK22 8330 0000 0024 0198 6447 SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX). Az utaláshoz mindenképp írjátok oda a következő 10 számjegyű kódot (variabilný symbol): 220422xxyy, ahol a két x helyére írjátok be csapatszámotokat, a két y helyére pedig, hogy hány személyre fizettek. (Ha kell, a számot töltsétek fel nullákkal. Pl. a rimaszombati 04. sz. cserkészcsapat tagjaként 8 személyre fizetsz be, ebben az esetben 22042260408). A megjegyzéshez kérlek, írd be a neved.

Külföldön tartózkodás esetén kizárólag jelentkezési határidőig történő előzetes egyeztetés esetén lehetőség lesz helyszíni befizetésre is a jelentős utalási illeték miatt.

 

A rendezvény teljes idejére érvényes a szövetségi rendezvények általános házirendje (szmcs.sk/hazirend)


Bármilyen kérdésetek van, keressetek bátran az alábbi elérhetőségen:

kiss.reka0007@gmail.com és a +421907261022 telefonszámon

 

A 27. sz. Szent Imre cserkészcsapat és a Központi Iroda nevében:

Kiss Réka főszervező és Gál Várady Tamara mozgalmi vezető

Ipolyság, 2022. március 9.