44. sz. Mindszenty József cserkészcsapat

Megalakulás dátuma
44.sz Mindszenty József cserkészcsapat

A Mindszenty József cserkészcsapat története 2013-ban kezdődött az udvardi 28. sz. Kaszap István Cserkészcsapat Mindszenty cserkészraja-ként, majd a szorgos munkának gyümölcse 2016. november 12-én érett be, amikor ünnepélyesen megalakult a zsitvabesenői 44. sz. Mindszenty József cserkészcsapat. A csapat azóta is szorgossan végzi munkáját a közel húsz csetkésztestvérrel és nincs ez másként még ebben a járványtól korlátozott időszakban sem. Jelen pillanatban a csapat és készül arra az időszakra, amikor újra együtt portyázhat, táborozhat és toborozhatja az új tagokat.

Őrsi összejöveteleink általában szombaton 10-től a helyi kultúrház udvarán tartjuk. Járványhelyzetben skype-on tartjuk a kapcsolatot.

Üzenj nekünk

Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, tudomásul vettem és elfogadom, továbbá szabad akaratomból hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. Ennek értelmében a hozzájárulásomat szimbolizáló ✅ jelölésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az Adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.