22. sz. Majer István cserkészcsapat

Megalakulás dátuma
22.sz. Majer István cserkészcsapat

A kürti 22. számú Majer István cserkészcsapat 1992-ben alakult meg Danczi Mónika jóvoltából. Jelenleg csapatunkat 2017 óta Jávorka Orsolya csapatparancsnok vezeti. Az évek során gyarapodtunk, ma már 85 cserkész 8 őrsbe rendeződve látogatja az őrsi gyűléseket, csapatakciókat, megemlékezéseket, táborokat és tanyázásokat. Az őrsök mellett csapatunkban pár éve megalakult a Kürti Cserkészszülők Klubja is, melyet cserkészanyukák, cserkészek szülei, illetve cserkészszimpatizánsok alkotnak. Ők szintén rendszeresen tartanak őrsiket és mindenben segítik a csapatot.

Munkánk mellett igyekszünk mindig aktív részesei lenni falunknak. Segédkezünk és jelen vagyunk minden megemlékezésen, egyházi eseményen, illetve nagyobb rendezvényeken, mint például a Kürti Kőtésfesztivál, a pincenapok, vagy a karácsonyi vásár.

Az őrsi gyűléseink általában hetente szombaton, a délelőtti órákban valósulnak meg, de persze az időpontokat mindig a gyerekek igényeihez és időbeosztásához alakítjuk. Csapatgyűléseinket igyekszünk havi- kéthavi rendszerességgel megszervezni. A kialakult járványhelyzet ellenére is hetente tartunk őrsi gyűléseket online, illetve a lehető legtöbb csapatrendezvényre, megemlékezésre keresünk személyes találkozás nélkül is megoldható alternatívát.

 

Csapatparancsnok elérhetősége:

Jávorka Orsolya
orsolya.javorka@gmail.com
+421917283981

Üzenj nekünk

Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem, tudomásul vettem és elfogadom, továbbá szabad akaratomból hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez. Ennek értelmében a hozzájárulásomat szimbolizáló ✅ jelölésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott személyes adataimat az Adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.