Zarándoklatok júliusban és augusztusban

2024. 06. 24

Kedves Zarándoktársak!

 

Az elkövetkező időszak zarándoklataira szeretném felhívni a figyelmeteket.

 

Július 13-án busz indul a Csallóközből a 9. zoboralji gyalogos zarándoklatra és Kistapolcsány Kármelhegyi Boldogasszony búcsújára. 9:30 órakor litániát fogunk imádkozni a zobori bencés kolostor romjainál, egy igazán szép, történelmi helyen.

Ezek után elmegyünk busszal a Hrussó vára közelébe, ahonnan 9 km-t fogunk zarándokolni Kistapolcsányba Csámpai Norbert atya lelkivezetésével.

 

Idén is lesznek 1Úton zarándoklatok a Felvidéken. 3 időpontban: augusztus 10-én, 18-án és 31-én. Mindhárom időpontban a zarándoklatok a gyermek-szülő szeretetkapcsolatért lesznek felajánlva. Bővebb információkat a plakáton találtok. Előtte még jelentkezünk a részletekkel.

 

Buzdítalak Benneteket, hogy még lehet jelentkezni a Pálosok nyomában 2. zarándoklatra, mikoris 10. alkalommal fogunk elzarándokolni a Pozsony melletti Máriavölgybe. A zarándoklat a teljes Pálosok Útján fog megvalósulni, Márianosztra és Máriavölgy között. A zarándoklatba az út során is lehetséges a becsatlakozás, de szervezési okok miatt szándékukat jelezzék felénk. Köszönjük.

 

Mindenkit szeretettel várunk a zarándoklatainkra. Megkérlek Benneteket, terjesszétek mások felé is ezeket a zarándoklehetőségeket. Köszönöm.

 

Minden jót, szép vasárnap estét. 

 

Isten áldjon Benneteket!

 

Ricsi