Változás a választott tisztségviselők között

2022. 02. 08

Sziasztok!

 

Értesíteni szeretnélek titeket, hogy változás történt a választott tisztségviselők körében: lemondtam Mozgalmi vezetői tisztségemről, amit a Mozgalmi elnökség tudomásul vett, illetve egyhangúlag beleegyezett, hogy a helyemre Gál Várady Tamarát kooptáljuk. A döntés azonnali hatályú, azonban az Alapszabály szerint a tagságnak, nektek, 30 napotok van arra, hogy azt megvétózzátok, vagy kérjétek a téma megvitatását a közelgő március 5-i Közgyűlésen.

Részemről hosszas belső őrlődések eredménye ez a döntés. Az elmúlt két évben volt szerencsém megtapasztalni azt is, milyen dedikált időben foglalkozni ezzel a nemes feladattal, amikor az embernek megvan a tere és ideje a mozgalom fejlesztésére és a folyamatok javítására. És megtapasztaltam azt is, milyen az utolsó pislákoló energiafoszlányokat megpróbálni arra fordítani, hogy legalább a kötelező minimumot tartani tudjam. A magánéletem olyan irányba alakult az elmúlt egy évben, aminek következtében sajnos nem tudnék elég időt és energiát fordítani arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzam ebből a tisztségből, holott megérdemelné, ahogy ti és a csapataitok is. 

Szerencsére van a szövetségben kompetens ember, aki át tudja venni tőlem a tisztséget. Túlzás nélkül mondhatom, hogy jelenleg Tamara rendelkezik a legátfogóbb képpel a csapataink életéről. Ismeri a gondjaitokat, amikre megoldást kell találni, és a jó gyakorlataitokat is, amiket meglehet osztani a többi csapattal. Mentori és tréneri tapasztalataiból is adódóan minden kvalitása megvan ahhoz, hogy szuper mozgalmi vezető legyen, motivált, nem utolsó sorban pedig dedikált időt tud szánni a feladatok elvégzésére, úgyhogy biztosíthatlak titeket, jó kezekben lesztek. :)

Nem tudom, hogy a csillagok szerencsés együttállásának, vagy az isteni gondviselésnek köszönhetően adódott-e így, de felelős döntést tudtunk hozni minden tekintetben, aminek gyümölcsét ti és a csapataitok is élvezhetik majd. Úgyhogy kérlek titeket, fogadjátok tárt karokkal és bizalommal Tamarát mozgalmi vezetői tisztségében.

Én részemről nagyon szépen köszönöm nektek az együttműködést az elmúlt 2 évben. Biztos megkönnyezem majd, mikor lebontom az MV felvarrót a cserkészingemről, hiszen mindig nagy büszkeséggel töltött el annak az érzése, hogy az én "csapatom" közel 1500 főt számlál és hosszan nyúlik el Dél-Szlovákia szerte.

 

Ha kérdésetek lenne a váltás kapcsán, keressetek bizalommal!

Jó munkát!

 

Péter Dominika - Docsi

mozgalmi vezető