SZMCS a 2023. Cserkész Világdzsemborin

2022. 04. 07
dzsembori 2023

Kedves Cserkésztestvéreim!

 

A jövő évi Cserkész Világdszemborira megint lesz az SZMCS tagjainak alkalmuk lesz részt venni az MCSSZ kontingensben. Hamarosan megnyílik a jelentkezési lehetőség, addig is ajánlom a csapatparancsnokok osszák meg tagjaikkal ezt az értesítőt és kövessétek a fejlődéseket az alábbi megadott linkeken.

Tájékoztató alkalmak során felteheted kérdéseid a kontingens vezetőinek.

 

További információ az intercom@szmcs.sk címen kapható.

Jó munkát!

Dudich Tamás
Külügyi vezető

 

 

Hamarosan kezdünk!

Kedves Cserkésztestvérem!

A Magyar Dzsembori Csapat vezetése már egy éve aktívan dolgozik a projekten, január óta pedig új munkacsoporttagokkal kiegészülve készülünk arra, hogy 2023 nyarán a 25. Cserkész Világtalálkozón képviselhessük hazánkat Dél-Koreában.

Áprilisban megnyitjuk a jelentkezést minden magyar cserkésznek, hogy résztvevőként, IST tagként, vagy őrsvezetőként része lehessen a csapatnak és velünk tartson Koreába!

Ha nem szeretnél lemaradni a legfontosabb információkról, vagy csak szívesen kísérnéd figyelemmel a csapat életét, akkor kövess bennünket közösségi felületeinken!

FacebookInstagramHonlap

A jelentkezés megnyitásáig ajánljuk figyelmedbe Bálint Patrikkal, azaz Patyóval, a csapat vezetőjével készült interjúnkat a Cserkész Magazinok oldalán.