Rajzverseny

2022. 02. 09
rajzverseny

Kedves cserkésztestvérek, cserkészvezetők!

 

Engedjétek meg, hogy a Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmányának a nevében értesítéssel és kéréssel forduljak hozzátok.

  1. A Tompa Mihály Országos Verseny a megszokott formában ebben az évben elmarad.

  2. Helyette ősszel szervezünk meg egy versenyt, aminek a feltételei a kiírások szerint egyforma lesz a TM versennyel. Előreláthatólag Petőfi tiszteletére kerül megrendezésre. Az információkat eljuttatjuk az iskolákra. Ez a verseny járási döntővel befejeződik ?!

  1. A Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya a lent megtalálható felhívás támogatója és társrendezője.

    A Csemadok ifjúsági programjának keretén belül tisztelettel kérlek, hogy bekapcsolódjatok be a meghirdetett programjainkba, amelyekről folyamatosan értesítünk. Szeretnénk szorosabbá és hatékonyabba tenni összmunkánkat. Szeretnénk az élen járni, hogy nyugodt szívvel és lelkiismerettel tudjuk elmondani „ igyekeztünk mindent megtenni” magyarságtudatunk megőrzésében, hagyományaink ápolásában és átadásában, a fiatal nemzedék közösségépítő készségének fejlesztésében. Programunk célkitűzése és legfontosabb feladata megvalósításának érdekében kérjük támogatásukat, segítségüket minden területen

  2. Ez a rajzverseny az első ilyen komolyabb rendezvényünk, amit a szórólapon található intézményekkel közösen szervezünk. Bízom abban, hogy felkérésünk támogatásra talál és szűkebb hazánkat minél több és sikeres rajzzal képviselhetjük majd.


Az elkészült rajzokat március 1-ig kell eljuttatni Dunaszerdahelyre a Csemadokba. Részletek a mellékletekben.

 

Baráti üdvözlettel

Lázok Attila,

a Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmányának titkára