NT23 részvételi díjak befizetése

2023. 01. 20
Nagytábor 2023

A nagytábor részvételi díjait a következőképpen tudod befizetni:

 

Tábordíj az eredeti 150 €/fő helyett 110 €/fő. 

Befizetési határidők: 2023. január 31-ig 40 €/résztvevő, 2023. március 31-ig 40 €/fő , 2023. május 31-ig 30 €/fő.

 

Befizetési adatok: a részvételi díjat (és az esetleges felülfizetéseket) kizárólag átutalással fizessétek a szövetségi bankszámlaszámra  (IBAN: SK22 8330 0000 0024 0198 6447, BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX). Az utaláshoz mindenképp írjátok oda a következő 10 számjegyű kódot (variabilný symbol): 230725xxyy, ahol a két x helyére írjátok be csapatszámotokat, a két y helyére pedig, hogy hány személyre fizettek. (Ha kell, a számot töltsétek fel nullákkal. Pl. a palásti 09. sz. cserkészcsapat tagjaként 2 személyre fizetsz be, ebben az esetben 2307250902). A megjegyzéshez kérlek, írd be hogy NT23+csapatszámotok. 

____________________________________________________________

 

Amennyiben a befizetésről szükséged lesz számla (faktúra) kiállítására a szülőd, csapatod, munkáltató, pályáztató, stb. részére, ezt ezt optimális esetben befizetéskor, de legkésőbb a tábor előtt jelezd a központi irodának a kallainoemi@szmcs.sk címre a megfelelő adatok (Név, cím, adószám, mobiltelefonos elérhetőség) megadásával. Utólag nem áll módunkban számlát kiállítani!  

FIGYELEM! Amennyiben a befizetésedet az iskolaügyi támogatás elszámolásánál (működési vagy projekt támogatás esetén) vagy az adó 2% elszámolásába akarod felhasználni, ott másfajta számlára lesz szükség, azt minden érintettel egyénileg oldjuk majd. Ennek igényét is mindenképpen tábor előtt jelezd (szintén a központi irodának a kallainoemi@szmcs.sk címre), mivel utólag ezt sem áll módunkban oldani!  

____________________________________________________________

FONTOS!
A befizetett összeget a szövetség nem fizeti vissza az Elnökség a 220830-01 számú határozata értelmében . Ez alól két kivétel van.

 - A rendezvény elmaradt. Ebben az esetben a teljes részvételi díj visszautalásra kerül a rendezvény tervezett időpontja után 30 napon belül az eredeti számlaszámra, vagy más jellegű (pl. készpénzes) befizetés esetén egy visszaigénylési kérelemben megadott számlaszámra való elutalással.
- A résztvevő betegség miatt nem tud részt venni, és orvosi igazolással alátámasztott visszaigénylési kérvény juttat el e-mailben a központi Irodának az szmcs@szmcs.sk címre még az adott rendezvény előtt vagy annak az első napján. Ebben az esetben a befizetett részvételi díj 50%-a kerül megtérítésre legkésőbb a rendezvény tervezett időpontja után 30 napon belül a visszaigénylési kérelemben megadott számlaszámra való átutalással.

 

Bővebb információk a nagytábor kapcsán: https://www.szmcs.sk/aktualis/nt23-jelentkezesi-lap-tabordij-csokkenes