Kismedve bejelentése az Álmokhoz…

2022. 04. 27
szkipper-1-a-cimlap.

Azon töprengtem, van-e értelme az ilyen fajta vállalkozásnak? Mellettünk játszva születnek hős-vezérek, egymásnak vezetve milliókat, abban a hiszemben, hogy vakoknak és süketeknek születtünk… Azt érzem ennek ellenére, hogy a legnagyobb fityiszt mégis azoktól kapják meg, akiket naivaknak hisznek… – a ZsuGa kormányosa.

– Kismedve bejelentése az Amikor az álom a legszebb valóság sorozathoz – a cserkész, a tanuló ifjúságunk számára, papáknak, nagypapáknak internetes elérhetőséggel…Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség – Csémi Szilárd, ügyvezető elnök (2022. április 20.)
 

Kismedve

 

Sok szeretettel köszöntök mindenkit! A blokk egy vízicserkész munkásságának a szeletét fogja bemutatni.

Cserkésztestvérünk tavalyelőtt meglepett bennünket az Örök Tavasztenger meseregénnyel, tavaly a KIS MERÉSZ történetével. Aztán az ÜZENT ÉRTED A TENGER és ebben az évben az AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK sorozataival…

A mostani történet, az Amikor az álom a legszebb valóság alapszövege a sok sok éve íródott Szkipper könyvében jelent, rátalálni már nem egyszerű: Az akkor még 26 éves Méder Áron, kis vitorlásával, a Carinával megtett, három éves világjárását meséli el…


Kedves blog-látogató, fogadd a sorozatot bizalommal, mert szeretettel szánta az olvasóinak a Carina szkippere, s a sorozat megírója, a ZsuGa kormányosa. Felajánlásukat, a sorozat időszerű közlését ezúton is köszönjük.

 

http://www.poorjozsef.wordpress.com


Csémi Szilárd – Kismedve cserkésztiszt, ügyvezető elnök (Dunaszerdahely)