Hogyan fizessem be a SETA és a minta táborok részvételi díját 2024-ben?

2024. 02. 12
minta seta

A tábordíjakat egyben vagy két részletben lehet befizetni.

 

A részvételi díjat utald át a Szövetségünk bankszámlájára: IBAN: SK2283300000002401986447 SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX . 

Ne feledd a megfelelő variabilny symbol VS (552499xxyy) beírását, továbbá az üzenet (Správa pre adresáta) rovatba is tüntesd fel kérlek a teljes neved. A VS az xx szám helyett írd be a csapatszámotokat, yy szám helyett, hogy hány személyre fizettél be (Ha kell, a számot töltsd fel nullákkal. Pl. 5 személyre fizetsz be a 2. sz. cscs-ból, akkor a CSMintánál 5524990205 a megfelelő VS).

Ha a Szövetség központi irodájában vagy valamelyik központi rendezvényen szeretnéd befizetni készpénzben a megadott határidőkön belül, kérlek ezt lehetőleg jelezd előre a szervezőknek vagy a központi iroda munkatársainak. Ebben az esetben is kérd a megfelelő VS feltüntetését a befizetési bizonylaton!

Fontos!

  • A befizetésről az igazolást elektronikusan (e-bankingból kimentve, befényképezve, stb.) küldd be a központnak (szmcs@szmcs.sk), az e-mailben írd be a nevedet és a képzésed / táborod megnevezését.
  • Amennyiben a befizetésről szükséged lesz számla (faktúra) kiállítására a szülőd, csapatod, munkáltató, pályáztató, stb. részére, ezt ezt optimális esetben ekkor, de legkésőbb a tábor előtt jelezd a központi irodának az szmcs@szmcs.sk címre a megfelelő adatok (Név, cím, adószám, mobiltelefonos elérhetőség) megadásával. Utólag nem áll módunkban számlát kiállítani!  
  • Ha a jelentkezésnél elfelejtettél valamilyen egészségügyi gondot vagy speciális étkezést bejelenteni, akkor azt most okvetlenül pótold. Írd meg haladéktalanul a részleteket a központnak (szmcs@szmcs.sk), a neved és a képzésed / táborod megnevezésével együtt.  Ha most sem teszed, a szervezők biztos nem fogják tudni bebiztosítani neked a speciális étkezést!
  • A befizetett összeget a szövetség nem fizeti vissza az Elnökség a 220830-01 számú határozata értelmében . Ez alól két kivétel van.
    1) A rendezvény elmaradt. Ebben az esetben a teljes részvételi díj visszautalásra kerül a rendezvény tervezett időpontja után 30 napon belül az eredeti számlaszámra, vagy más jellegű (pl. készpénzes) befizetés esetén egy visszaigénylési kérelemben megadott számlaszámra való elutalással
    2) A résztvevő betegség miatt nem tud részt venni, és orvosi igazolással alátámasztott visszaigénylési kérvény juttat el e-mailben a központi Irodának az szmcs@szmcs.sk címre még az adott rendezvény előtt vagy annak az első napján. Ebben az esetben a befizetett részvételi díj 50%-a kerül megtérítésre legkésőbb a rendezvény tervezett időpontja után 30 napon belül a visszaigénylési kérelemben megadott számlaszámra való átutalással.

 

Kiscserkész mintatábor - KCSminta:

Variabilny symbol: 572499xxyy + névsor beküldése az szmcs@szmcs.sk címre  

90 Euró/tábor. Kedvezményes jelentkezéssel 75 Eur/tábor 2024. február 29-ig

 

Cserkész mintatábor - CSminta:

Variabilny symbol: 582499xxyy + névsor beküldése az szmcs@szmcs.sk címre

126 Eur/tábor/fő vagy 18 Euró/fő/nap. Kedvezményes jelentkezéssel 105 Eur/tábor/fő vagy 15 Eur/fő/nap 2024. február 29-ig.

 

Segítő Tábor - SETA

variabilny symbol: 552499xxyy + megjegyzésbe név

Az első befizetési határidő 2024. március 31. Ekkor vagy küldöd a teljes díjat (50 Eur/tábor, 5 Eur/nap), vagy legalább az első  részletet (35 Eur, ill. 3,5 Eur/nap).

A második részlet befizetési határideje 2024. április 30. (15 Eur, ill. 1,5 Eur/nap).

Kérlek mindenképpen küldd be határidőre a kért összegeket!

 

VK Törzstag - a variabilny symbol: 592499xxyy + megjegyzésbe név - az összeg törzsenként lesz pontosítva

 

JM!
Kismedve