Hasznos infók a CSVK kapcsán

2021. 11. 16
CSVK21-online

Sziasztok!

Az egyre romló járványhelyzet nagy fejfájást okozott, hogyan döntsünk a CSVK kapcsán, merjük-e vállalni a kockázatot és megtartani személyesen vagy sem. A személyes találkozás adta pozitívum azonban alul maradt a veszélyfaktorokkal szemben, így arra jutottunk, hogy a konferenciát ONLINE tartjuk meg a tervezett időpontban, november 20-án, most szombaton.
Búsulásra azonban semmi ok, virtuálisan is tudunk újra együtt lenni. Sőt mi több, aki online is részt vesz a konferencián, egy offline ajándékban részesül. 

Az online CSVK ingyenes, szóljatok bátran azoknak is, akik nem tudtak volna eljönni Nagymegyerre, hogy bekapcsolódhassanak.

Ezen a zoom linken tudtok csatlakozni a CSVK-hoz 

A konferencia reggel 9-kor kezdődik, a módosult programtervet a mellékletben találjátok. A zoomba 8:30-tól lehet bejelentkezni. Az időpontok fixek, ha konkrét előadásra csatlakoztok be, érkezzetek 5 perccel korábban, hogy időben tudjunk kezdeni.

Azoknak, akik már befizették a részvételi díjat, a Központi Iroda a hét folyamán igyekszik visszautalni az összeget. Ha úgy döntötök, ezzel a 8 euróval is támogatnátok a szövetséget, írjatok erről az szmcs@szmcs.sk címre. Minden támogatást hálásan köszönünk! 

 

Néhány szó a Zoom etikettről: 

- Az online konferenciát minél személyesebbé téve igyekezzünk lehetőség szerint végig kamerával jelen lenni, cserkészegyenruhában.

- Minden program között hagytunk időt a szünetre, hogy a programok alatt figyelni tudjatok.

- Ha nem beszéltek, némítsátok a mikrofonotokat, hogy ne zavarjuk a háttérzajokkal a témagazdákat.

- Interaktív programmal készülünk ebben a felállásban is, úgyhogy készítsetek magatok mellé papírt és íróeszközt. A frissítő és nasi sem árt. 

- Frissítsen mindenki a legfrisebb Zoom verzióra, hogy zökkenőmentesen tudjuk kihasználni a szoftver funkcióit.

 

Ha kérdésetek lenne, keressetek bizalommal.

Szép estét mindenkinek!

A rendezvény támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Szlovák Köztársaság Oktatásügyi Minisztériuma.

Docsi