Evita, a családtámogató program

2022. 04. 27

Kedves cserkésztestvérek!

 

Növeljük a családok bizalmát, biztosítsuk együtt az Evita családtámogató programot!

A Magyar Ifjúsági Konferencia (továbbiakban: MIK), melynek a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség egyik alapító tagja, május 23-án útjára indítja a családokat segítő digitális szolgáltatását, az Evitát.

Az Evita online portálon keresztül orvosok és más szakemberek válaszolnak a családok leggyakoribb egészségügyi kérdéseire. Ebben olyan partnerek segítenek bennünket, mint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, vagy éppen a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

A platformon keresztül regisztrált felhasználókat közvetlen üzenetekkel tudjuk értesíteni a legfontosabb intézkedésekről, kedvezményekről és lehetőségekről. Egy új csatorna a kommunikáció számára, hogy célzottan szólítsuk meg a magyar családokat.

Amennyiben Önnek is fontos munkája során a családok támogatása, válaszoljon felhívásunkra és működjünk együtt, segítve a magyar szülőket és gyermekeket!

Olvasson bővebben programunkról a lenti gombra kattintva!

 

EVITA

 

Fejlesszük együtt a magyar településeket, dolgozzunk együtt fenntarthatósági, egészségügyi, ifjúságügyi projekteken!

Munkája során fontos a fenntarthatóság előremozdítása? Nem tudja merre induljon el, vagy esetleg már konkrét ötletét szeretné megvalósítani?

A MIK a hazai non-profit szektor aktív tagja, segítünk közös projektek megtervezésében, kivitelezésében és továbbfejlesztésében is.

Az Európai Unió által finanszírozott projektek vissza nem térítendő támogatással segítik a közös munkát, és fenntarthatóvá tehetik a programokat is.

 

Pályázzunk közösen akár 60.000 EUR támogatásra a közösség fejlesztésére!

Egészségügyi, ifjúsági programokat segítünk megvalósítani a településen.

A MIK intenzív pályázatírói tevékenységet végez, melynek köszönhetően mind hazai, mind nemzetközi partnerségek és projektek alakulnak. Ezen együttműködések közös érdekünk is lehet. Amennyiben Önnek prioritás a forrásszerzés és az új programok indítása, jelezze és dolgozzunk együtt!

Számítunk szakmai meglátásaira, tanácsaira, hiszen dolgozni csak együtt, egy egységben érdemes!

Projektjeinkről bővebben olvasson az alábbi gombra kattintva:

 

Projektek

 

Üdvözlettel,
Veres Márton
Elnök
Magyar Ifjúsági Konferencia