A cserkész ahol tud, segít!

2023. 11. 06
Vanya Sanyi 28cscs

A cserkész, ahol tud, segít! Különösen, ha egy cserkésztestvérünknek van nagy szüksége a segítségre. 

Sanyi egy baleset folytán bénult le mellkastól lefelé, a rehabilitációja pedig hosszú és drága folyamat lesz. A családja ehhez kéri a segítségeteket, ha megtehetitek, támogassátok a felépülését a következő számlaszámon: SK13 0900 0000 0052 0882 5370

 

 

Allítsuk lábra Vanya Sanyi-t!

Sanyi 28 éves fiatal férfi, aki mindig becsületes, segítőkész és szerette az életet. Egy évvel ezelőtt vett házat, ahol lakott családjával. Lassan önerőből kezdte felújítani a házat a mindennapi munkákat követően.

2023.09.26 sorsforduló következett be az életébe. Mint minden nap munka után ment haza a családjához és egy rossz lépést követően 6 méteres magasságból leesett, ahol eltörött a 7. nyakcsigolyája. Azonnal mentő szállította be a kórházba, ahol nagyon rossz előrejelzések fogadták. Az orvosok úgy látták, hogy nemfog tudni még lélegezni sem magától, csak lélegeztető gép segítségével. A műtőben azonban 4 órás operáció után csodával határos módon tudott lélegezni segítség nélkül, a gerincvelő nem szakadt el, de megnyomódott az ütés, törés által, így mellkastól lefele lebénult.

Sanyi, aki mindig segített másoknak, most azonban ő szorul mások segítségére.

 

Otthon várja az élettársa fiával, aki most mindenre egyedül maradt.

Küzdünk, nem adjuk fel hogy őt újra lábra állítsjuk, hogy újra tudjon járni, és teljes életet élni.

Jelenleg Kováčová rehabilitációs fürdőben tartózkodik, amit még jelenleg az egészségügyi biztosító fizet. A következő biztosító általi rehabilitációs ellátsra 1 évet kell várni ami az ö jelen esetében nagyon hosszú idő,

A idegsebészek ajánlatára akik nagy esélyt látnak a gyógyulásra hogy újra fog járni, felkerestük az ADELI Medical center rehabilitációs intézetet Pőstyénben, ahol azonban 1 havi rehabilitáció ellátás 10 000 Euróba kerül.

Kérem önöket, segítsenek ennek a fiatal férfinak, akinek annyi terve volt még az életben, hogy haza tudjon menni a családjához és teljes életet tudjon élni. A jótékonysági pénz segétségével segítsünk hogy ismét lábra tudjon állni Sanyit.

Transparens számlaszám: „Postavme Sanyiho na nohy“ IBAN: SK13 0900 0000 0052 0882 5370

Hálás leszek minden segítségért.

 

Köszönöm

Élettársa - Edina