Benned a létra!

2023. 01. 19
benned a létra

Kedves Cserkésztestvérek! 

 

Egy igazán nemes lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket. A csatolmányokban részletezett mese- és novellaíró pályázat sokunk kreativitását beindíthatja, szívét megnyithatja. Adjátok tovább a hírt vezetettjeitek, cserkész barátaitok, ismerőseitek körében is! 

 

Alább olvasható a felhívás: 

 

Kedves Cserkésztestvéreim!

Egy mese-, és novellaíró pályázatra szeretnénk hívni titeket. Olyan meséket vagy novellákat várunk, amelyek a hétköznapi tárgyakat, helyzeteket szokatlan nézőpontból tudnak ábrázolni, fantáziadús vagy meglepő történetté tudnak alakítani.

Az idei pályaműveket ezek alapján a kulcsszavak alapján írhatjátok: gumicukor, egér, kondér.

Ez a pályázatot idén második alkalommal hirdetjük meg szeretett őrstársunk Kéry Lídia emlékére. A pályázat gyakorlati tudnivalóit megtaláljátok itt a csatolmányban, illetve facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/groups/1010273513146039

Szeretettel várjuk a munkáitokat, és ezzel együtt hisszük, hogy Lidivel együtt tudjuk ezeket elolvasni, és feldolgozni, mert bennetek is legalább annyi kreativitás, mesélni és élni akarás van, mint ami Lidiben is volt. Ő itt közöttünk a Földön már nem tud, ti tudtok, így kérünk és bátorítunk benneteket, hogy használjátok ki!

Ha kérdésetek van a pályázattal kapcsolatban, megtaláltok minket facebookon, illetve a bennedaletrapalyazat@gmail.com e-mail címen.

Jó munkát!

Cseresznye őrs és Kéry Bálint Bence