Busszal a Vezetőképző-táborokba!

2021. 07. 13
Különbusszal a vezetőképző táborokba!

Kedves Utazó!

 

1. busz

A 2021-es vezetőképző táborokba Dunaszerdahelyről Palástra induló különbusz utasai között vagy, remélhetőleg meg is találod alább a nevedet:
Bódis Attila, Hegyi Márk, Kováč Ferenc, Kováč Kristóf, Kováč Benedek, Oravec Veronika, Orbán Marcell, Záreczky Terézia, Narancsík Eszter, Záreczky László, Izsmán Evelin , Koller Máté, Zsoldos Szabolcs, Fekete Csongor, Šillo Dominik, Sillo Klára, Herceg Kristóf, Matus Marcel, Urban Barbara, Csörgő Emese Alíz, Sághi Zoltán Attila, Vadkerti Villö, Bíró Leila, Róbert Nagy, Oravecz Levente, Végh Máté, Silvester Hruška, Becza Márk, Jandík Tomáš, Radványi Mátyás, Matus Bálint, Katarína Závodská , Szkurák Nicolas, Győri Áron, Zsemlye Ákos , Zalán Csiba, Popálená Izabella, Németh András, Ester Szilvásiová, Both Dominika, Farkas Bence

Az autóbusz kísérője Csánó Júlia - Julcsi, a központi iroda munkatársa

Indulás: Találkozó 2021.07.19-én legkésőbb 8.00-kor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ oldalánál, a Fő utcán található buszmegállónál (Legendary étterem előtt). Innen indul majd a busz, miután minden utazó átesett az ellenőrzésen és felszállt a buszra.

Július 29-én  Palástról 13.00 után indul majd vissza a busz, előreláthatóan 15:30-16:00 körül fognak megérkezni Dunaszerdahelyre.

Nagyon fontos információ, változott az indulási helyszín!
A busz indulása Dunaszerdahelyen végül a Szent István tér végi nagyparkolótól lesz, kérem, egyenesen oda menjetek hétfőn (2021.07.19-én legkésőbb 8.00-kor)
Kérem mindenkit értesítsetek ki erről, akit érint a dolog. A buszra csak az előre bejelentkezettek szállhatnak fel, miután átestek a szükséges ellenőrzésen!
Mindenkinek szép napokat kívánok!

2. busz

A 2021-es vezetőképző táborokba Észak-Komáromból, ill. Kürtről Palástra induló különbusz utasai között vagy, remélhetőleg meg is találod alább a nevedet:
Észak-Komárom: Kiss Natália, Kovács Noémi Katinka, Farkas Zsófia, Szabó András, Koncz Kristóf, RADI Barbara, Stefankó Viktória, Rácz Barbara, Bilkó Lilian, Máté Novoszádek, Ivančíková Regina, Keszeg Kinga, Léna Šenkár, Pém Ádám, Gjika Edmond, Radziwon Márton, Tóth Zsombor, Lampert Erik, Horváth Ilona Kata, Léna Senkár, Erdei Katalin, Nagy Veronika,
Kürt: Jankulár András, Kliment Anita, Kliment Ramóna, Fóti Rebeka, Kasnyík Rozi, Halász Sámuel, Izsáková Réka, Fährer Szilvia, Balogh Áron, Lebocz Zsombor, Kovács Kristóf, Anyalai Vivien,

Az autóbusz kísérője Csémi Ildikó - Vadmacs, cserkésztiszt, önkéntes csapatmentor

Indulás: Találkozó 2021.07.19-én legkésőbb 9.15-kor az Észak-Komáromban található vonatállomás alatti parkolóban a buszállomás melletti részen. Innen indul majd a busz, miután minden utazó átesett az ellenőrzésen és felszállt a buszra.
Kürtre kb. 10.15-re ér oda a busz. Itt is csak azután szállhat fel minden utas, miután  átesett az ellenőrzésen. Kürtön a találkozó a római katolikus templom melletti (mögötti) buszmegálló a Fő utcán.

 

Már a buszok indulása előtt ellenőrizve lesz a PCR teszt eredménye (ahogy a táborban is ellenőrizni fogják megérkezés után).  Csak az szállhat fel a buszra, aki átesett az ellenőrzésen!

A negatív PCR eredmény nem lehet idősebb 72 óránál - nem a teszt elvégzésének ideje számít, hanem hogy mikor állítják ki az eredményt.

Kivételt élveznek a PCR teszt alól azok:

  • Akik a kétadagos oltás első adagját legalább 21, de nem több mint 90 napja kapták meg, és még nem kapták meg a második adagot.
  • Akik a kétadagos oltás első adagját legalább 21 napja, a másodikat pedig nem több mint 12 hónapja kapták meg.
  • Egyadagos vakcina esetén, akik az oltást legalább 21 napja, és nem több mint 12 hónapja megkapták.
  • Akik a COVID-19 betegség leküzdését követő 180 napon belül kapták meg az oltás első adagját legalább 21 napja, és nem több mint 12 hónapja.
  • Aki a betegségen az elmúlt 180 napban esett át, és ezt igazolni tudja.
  • Aki még nincs 10 éves

Ebben az esetben a védettséget kell majd igazolni - pl. az oltási igazolással.

 

Viteldíj megfizetése

Ahogy azt jeleztük, a viteldíj egységesen 20 Eur/fő lesz (oda-vissza). Nincs lehetőség csak odaút vagy csak visszaút igénybevételére!!! Az elfogadott és visszaigazolt jelentkezők kötelesek befizetni azt, amennyiben még nem történt meg. Befizetendő egy összegben mielőbb, de legkésőbb a busz indulása előtti napig a következő variabilný symbol megadásával: 210719xxyy, ahol az xx szám helyett írjatok be a csapatszámotokat, yy szám helyett, hogy hány személyre fizettek be viteldíjat.

Az SZMCS bankszámlája: IBAN: SK96 0200 0000 0000 05430122 BIC/SWIFT: SUBASKBX (VÚB, a.s.). Ne feledd a variabilný symbol feltüntetését!

Az autóbusz befizetéséről az igazolást hozd magaddal, indulás előtt leellenőrzik a viteldíj megfizetését!!!

Amennyiben gondot okoz az utalás (mert pl. külföldről kellene utalnod), akkor ezt előre jelezd Csánó Júliának emailben a csanojulcsi@szmcs.sk címen, és akkor megegyezés alapján lehetséges lesz készpénzben is befizetni a viteldíjat indulás előtt.

Amennyiben szeretnél számlát igényelni a különbuszra befizetett hozzájárulásról, akkor azt még indulás előtt e-mailben jelezd a központi irodának az kallainoemi@szmcs.sk címen a megfelelő adatok (Név, cím, adószám, mobiltelefonos elérhetőség) megadásával. Utólag nem áll módunkban számlát kiállítani!  A számlán az “Adomány - hozzájárulás a viteldíjhoz, 2021.07.19. Milodar - príspevok na cestovné 19.07.2021” szöveg fog szerepelni.


NAGYON FONTOS KÉRÉS!

A felszállás előtt okvetlenül készítsd ki:

  • a cserkészkendődet, és vedd fel, hogy a sofőr és a buszkísérő rögtön lássa, kiket kell keresnie. :)
  • a viteldíj megfizetéséről az igazolást (vagy egyezség esetén készpénzben a viteldíjat)
  • PCR teszt eredményt vagy a védettségi igazolást vagy az oltási igazolást, hogy le lehessen ellenőrizni azt is.

Légy a helyszínen időben!
Bár cserkészként biztos odafigyeltek a dolgokra és tán mondani sem szükséges, én azért leírom azt a kérésemet: Kérlek, mind utazás alatt, mint előtte-utána úgy viselkedj, hogy ne hozzál szégyent a cserkészetre. Tartsd be kísérő utasításait, a sofőr kéréseit, magad után ne hagyj semmit a buszon, még szemetet sem! Leszálláskor ellenőrizd le mind a saját, mint a társaid dolgait, figyeljetek oda egymásra, a rendre. Köszönöm!

Jó munkát!

Csémi Szilárd - Kismedve
SZMCS ügyvezető elnök