Időben rendelj a cserkészboltból nyárra!

2014. 04. 03
Cserkészbolt

A nyári táborok beköszönte előtt van lehetőség rendelni a cserkészbolt árukészletéből.
Cserkészkalap
Április végéig fogadjuk a megrendeléseket. A megrendelésre a fej bőségének (körbe megméred a fejed kerületét) megadásával van lehetőség. A megrendelőket értesítjük, ha átvehetik a kalapjukat. Az ára függ a postaköltségtől is, de előreláthatólag 42,50 € (a tavalyi ár).
Csapatszám - Csapat megnevezés
Április végéig fogadjuk a megrendeléseket. Minimálisan 10 db-ot kell belőle rendelni, és annak költségét téríteni is. Megrendelésnél meg kell adni a hímeztetett csapat számot és a pontos megnevezést. A csapatszám és -megnevezés, külön - külön 1€/db.
Cserkészing rendelés méretre
A megrendeléseket folyamatosan fogadjuk. A következő méreteket kell megadni az ing rendeléséhez: derékbőség, mellbőség, csípőbőség, ujja hossza, ing hossza, vállszélesség, felkarbőség, nyakbőség. A méreteket a csatolt ábra alapján kell megadni. Ennek ára megfelel a raktáron lévő ingekével, tehát felnőtt: 23 €, gyerek: 19 €. Megrendelés esetén a megrendelőnek előleget kell fizetni, mivel az adott ing lehetséges, hogy csak rá lesz megfelelő.
Természetesen van lehetőség a hagyományos cserkészáru rendelésére is a raktárkészlettől függően. Az aktuális árjegyzéket megtaláljátok a mellékletben.
Megrendeléseket a cserkeszbolt@szmcs.sk címen várom.
További információ:
Tel: +421 31 5521047; +421 903 473085
Jó munkát!
Lengyel Zoltán,
a Cserkészbolt megbízottja

Címkék
cserkészbolt